Mit mål lige nu er at forberede mig på DM i poolfridykning 2016.

Dette års danmarksmesterskab var et rent helvede for mig. Jeg var mentalt ude af balance og jeg havde ikke nogen rigtig følelse af at høre til nogen steder. Det fik mig til at tvivle på mine egne evner – særligt indenfor fridykning. Jeg havde ingen følelse af grounding eller glæde ved at være lige der, på det tidspunkt, hvor det egentlig var tanken at jeg skulle gøre det jeg elsker allermest.

Hver gang inden jeg skulle dykke, havde jeg en følelse af at være dårlig og at jeg ikke kunne præstere. Jeg kunne ikke finde glæden i nogle af dykkene, for nå ja, det blev jo alligevel en dårlig præstation. OG så bliver det en dårlig præstation. Men altså, en dårlig præstation ift. hvad eller hvem?
Jeg var så fokuseret på hvad de andre lavede at jeg helt glemte at fokusere på min egen præstation og forberedelse. Jeg glemte at mærke Camilla, kernen, inden jeg skulle dykke.

Derfor vil meget af min forberedelse gå på at styrke mig mentalt til konkurrence.

På mit studie lærer jeg nu her en masse om motivation og følelser og hvordan disse kan spille ind på en performance. Jeg suger al den viden til mig jeg kan og prøver at inkorporere det mere i min træning så jeg for det første kan finde større glæde ved træning, opnå større motivation og optimere min præstation. Jeg vil tage imod den mulighed min sponsor DanTools giver mig, at kunne gøre det jeg elsker selvom jeg er studerende og low-on-money. Jeg vil se det som en mulighed og ikke et forventningspres.

Dette skal være en teaser til fremtidige blog-indlæg omkring motivation, målsætning og performance, SÅ STAY TUNED!!!
Jeg glæder mig til at arbejde meget mere med det og særligt hjælpe andre til at inkorporere det i deres træning.

Relaterede produkter

Læg en kommentar