Det her er Nicolais fortælling, om den lørdag han satte tid af i sin kalender, til at vende blikket indad. Nicolai kontaktede mig fordi han gerne ville blive bedre til at holde vejret og bedre til at begå sig i vand. Han har et personligt mål, der kræver træning – både fysisk og mentalt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ses vejrhold udført af jeg, Camilla Salling Olsen. På samme måde lå Nicolai og slappede af under vores session i svømmehallen.

Her kommer Nicolais egen fortælling…

“Det startede lørdag formiddag hvor vi startede med bare at sidde og tale stille og roligt om, hvad jeg havde af forventninger og hvad jeg gerne ville opnå.

Allerede der kom den første gode oplevelse. Camilla er rigtig god til at kommunikere med en, og få en til at forstå, hvor hun vil hen med de ting vi skal til at lave i svømmehallen. Hun bruger meget tid på at forklare tingene allerede inden vi går ind, hvilket jeg personligt syntes var rigtig positivt, da man allerede der mentalt kan forberede sig. Det er klart min oplevelse at hun er forberedt og går ind i det med stor seriøsitet.
Og ganske rigtigt, jeg fik meget mere med end jeg troede jeg ville på de 2,5-3 timer vi brugte sammen.
Vi rykkede derefter ind i svømmehallen hvor vi brugte den første tid på lære mig det grundlæggende i crawl, en teknik jeg aldrig rigtig har brugt. På trods af jeg nok ikke var den nemmeste hun har arbejdet med, så er det klart min fornemmelse at jeg rykkede mig rigtig rigtig meget på den korte tid vi brugte. Hun kom med rigtig mange guldkorn, som når jeg tænker over det, er begyndt at bruge rigtig meget i hverdagen. Vi skulle for eksempel svømme 300 m på x antal tid. Undervejs bliver jeg irriteret og stopper op pga. min teknik ikke sidder der, og der siger hun til mig: “Næste gang, så skal du ikke stoppe op. Accepter at din teknik ikke sidder som den skal, men prøv at tænke i stedet at det er sådan det er, og så arbejd ud fra det og kør videre.”
Det her med at sige til sig selv, nu er det sådan det er og så må jeg arbejde ud fra det, er noget jeg siden har brugt meget. Og det var bare ét af de mange guldkorn der kom den dag.
Efter vi havde trænet rykkede vi over i det lille basin, hvor der skulle arbejdes mere med det mentale under dykning. Her åbnede sig en helt ny verden. Her viste hun virkelig overskud og professionalisme.

Det startede med at jeg skulle lukke mig helt ind i mig selv, og her er det virkelig vigtigt at have en dygtig coach når man er ny, for at det skal blive en succes.

Og min oplevelse var en kæmpe succes. Jeg rykkede mig fra 0-100 på ingen tid, og jeg forbedrede mit vejrhold markant, og alt samme falder tilbage på Camilla. Hun er god til at tale stille til en mens man prøver at lukke sig ind i sig selv, og for hvert dyk rykkede jeg mig mere og mere. Super fed oplevelse!
Til slut fik jeg nogle øvelser jeg kunne lave hjemme og på jobbet, og ja. Det virker altså.
Tusind tak til Camilla for en rigtig rigtig god oplevelse. Jeg vil klart anbefale hende til andre. Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg bliver coachet af hende. Så gør jeg selv den tjeneste at brug Camilla hvis i vil rykke jer i bassinet og ikke mindst mentalt.”
Opti-Mind ønsker Nicolai al held og lykke med træning og indfrielse af personlige mål.

 

Relaterede produkter